Transport și plăți

Pentru confortul dvs., editura One Way Romania vă pune la dispoziție următoarele opțiuni de transport:

OPȚIUNEA I

Curier rapid: 24 – 48 de ore.
Ce trebuie să știți:
Prin serviciul de curierat rapid UrgentCargus costul standard al unui colet cu ramburs este de 17,40 lei (TVA inclus) pentru primul kg, la care se adauga 1,00 leu pentru fiecare kg în plus. Coletul va fi livrat direct la domiciliul dumneavoastră.

 

OPȚIUNEA II

Poșta română: 2 – 7 zile.
Ce trebuie să știți:

Prin serviciul Poștei Române, costul unui colet cu ramburs este de 10.00 lei (TVA inclus) pentru primul kg, la care se adaugă câte un 1,00 leu pentru fiecare kg în plus.
La adresa menționată vi se va trimite un aviz poștal prin care veți fi înștiințat/ă că aveți un colet de ridicat de la sediul oficiul poștal din circumscripția de care aparțineți. Cu acel aviz și cu suma de ramburs menționată pe acesta veți putea ridica coletul de la oficiul poștal.

 

OPȚIUNEA III

 

 

Direct de la sediul editurii One Way Romania. 

Puteți ridica comanda dumneavoastră de la urmatoarea adresă: str. Iosif Bulbuca, nr.15, Timișoara, Timiș (în incinta Centrului Creștin Aletheia, et. I, clădirea administrativă), vis-a-vis de hotelul Lido. Costul tranportului este 0 (zero). Vă așteptăm cu drag, de luni până vineri, între orele 8.00-15.00.

Important de știu!
Coletele sunt expediate doar în zilele de marți și joi ale săptămânii.

Pentru comenzile în afara țării vă rugăm sa ne contactați telefonic (tel. 0734 809000) pentru a discuta detalii cu privire la această opțiune.

Despre plăți

Plata comenzilor se poate face în sistem ramburs în momentul recepției coletului sau cu cardul online. Sistemul de plata bancar este Plationline (www.plationline.ro), iar tipurile de carduri acceptate sunt Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar. Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca onewayromania.ro

Vă mulțumim că ați ales One Way Romania!

 

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara