Târgul resurselor de tabără

Cei mai mulți dintre noi cel puțin ne dorim să putem să mergem cu copiii în tabără. De aceea, editura One Way împreună cu partenerii săi dorește să vină în întâmpinarea nevoilor care apar în pregătirea și derularea taberelor de vară.

Cu toții am experimentat pandemia, și credem că nu este ușor să ne regrupăm și să trecem la acțiune fără ajutor. De aceea ideea acestui târg.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele și informațiile disponibile în aceste două zile de târg vizitați pagina noastră de Facebook!

Mulțumim partenerilor noștri de la Alo!Copii care pun la dispoziția tuturor celor interesați de tabere un ghid orientativ legat de organizarea și derularea taberelor.

Mulțumim partenerilor noștri de la CCI (Campingul Creștin Interconfesional) care pun la dispoziția tuturor celor interesați de tabere câteva materiale foarte utile și benefice legat de organizarea și derularea taberelor.

199 de idei pentru recrutarea taberistilor
2Activități în aer liber
3Arta povestitului
4Cum să mențineți eficiența taberelor
5De ce să sprijinesc financiar taberele creștine
6Formarea echipei
7Taberele și biserica
8Valorile taberei creștine
9Idei creative pentru ucenicizare
10Recrutarea echipei

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara