Taberele de vară

Taberele Alo!Copii reprezintă una din activitățile socio-moral-educative pe care programul o derulează.

Organizăm tabere pentru copii din 2001 și în fiecare an dorim să oferim copiilor locații noi și interesante pentru a-și petrece o săptămână de vacanță de neuitat.

Spiritul taberelor noastre este unul dinamic și atractiv pentru copii, având la bază valorile moral-creștine cu un solid fundament biblic. Dorința organizatorilor este de a oferi copiilor un context sigur din toate punctele de vedere și cât mai facil relaționării interumane.

Dorința organizatorilor este de a oferi fiecărui copil șansa de a experimenta o săptămână de neuitat în compania prietenilor și a liderilor din tabără!
În aceste tabere sunt bine primiți toți copiii, indiferent de culoare :-) , moft :-) și apartenență socială.

Prin parteneriatele derulate atât la nivel național cât și internațional cu fundația Grain of Wheat International dorim ca în fiecare an să sprijinim copiii prin oferirea unui cost redus pentru participarea în tabără. Altfel, taxa de participare ar fi mult mai mare.

Taberele Alo!Copii se derulează folosind manuale de tabără publicate de editura One Way Romania (mai multe detalii despre manuale găsiți AICI). De asemenea, inițiază împreună campania „Donăm pentru tabere”, în care editura One Way Romania donează 5.00 lei pentru fiecare manual de tabără publicat, vândut. Mai multe detalii găsiți AICI și pe site-ul Alo!Copii…

www.alocopii.ro

Site-2

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara