Site pentru copii

Site-ul creștin pentru copii este o unealtă pe care Alo!Copii o folosește pentru a duce Vestea Bună în viețile și familiile copiilor.

Prin accesul GRATUIT la site, copiii pot descoperi o lume fascinantă a Bibliei prin secțiunile speciale create: Jocuri, Universul, Descoperă Biblia, Sport, Ascultă povești, Ascultă muzică, Zâmbește – te rog etc. De asemenea, secțiunea Pentru părinți cuprinde informații utile pentru a deveni părinți mai informați și despre educația copiilor.

Toți copiii, indiferent de locație, vârstă, biserică, moft și culoare, pot naviga pe acest site prin meniul vizibil și ușor accesibil la nivelul fiecărei pagini.

Săptămânal – copiii sunt invitați să asculte o nouă poveste fascinantă!

Lunar – concursul poate aduce copiilor premii interesante dacă răspund corect la întrebările ce privesc conținutul site-ului!

Vă așteaptă multe suprize. Vizitați acum site-ul, AICI.

images

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara