Seria Copiii Împărăției – printre cele mai complexe manuale

Seria Copiii Împărăției – printre cele mai complexe manuale

O călătorie de 6 ani de zile se încheie în acest an, când publicăm al 8-lea, și ultimul volum, din seria Copiii Împărăției, care din 2014 a ajuns în mâinile a nenumărați învățători din țară și străinătate.

Ne bucură tare mult reacțiile pozitive ale celor care au folosit aceste manuale, și ne bucurăm că seria a ajuns și în afara granițelor României, printre care Republica Moldova, Anglia, Spania, Austria.

Așteptăm cu nerăbdare roadele acestor ani de până acum, dar mai ales roadele de acum înainte, când lucrătorii cu copiii și adolescenții se vor putea bucura de un program complet, complex, creativ, bine organizat, care acoperă 4 ani de activitate. Pentru cei care încă nu sunt familiarizați cu această serie, trebuie să știe ca ea conține 8 volume, a câte 13 lecții fiecare, cu secțiuni pentru învățători, pentru pregătirea materialelor, capitole cu informații despre dezvoltarea copiilor, fișe de completat în clasă, idei de lucru manual, jocuri, proiecte semestriale, scenete, povești etc.

Seria abordează subiecte importante ale Bibliei, într-un mod creativ, interactiv, flexibil, practic, cum ar fi: roadele Duhului, eroi ai Bibliei, învățături ale înțeleptului Solomon, predica de pe munte, familii din Biblie, măreția lui Dumnezeu, viața Domnului Isus.

Detalii despre fiecare volum le puteți găsi AICI.

Mostra o puteți descărca AICI.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara