Sărbătorim 10 ani de activitate

Bine ai venit la sărbătoarea noastră!

Suntem bucuroși să putem sărbători 10 ani de activitate și te învităm să sărbătorești împreună cu noi, bucurându-te de un an cu noutăți, oferte deosebite, cadouri și surprize pentru tine, dragul nostru client.

În acești ani am onorat sute de comenzi, am trimis mii de produse, am bucurat nenumărați clienți și am publicat zeci de titluri, care să fie o binecuvântare pentru fiecare care ne trece pragul.

Ți-am pregătit titluri și alte materiale de calitate, o selecție de cărți care să fie o binecuvântare pentru tine și pentru activitățile în care ești implicat.

Dorim să continuăm să te bucurăm. De aceea, ți-am pregătit o secțiune nouă pe site în care te invităm să te bucuri de 10 produse la reducere în fiecare lună. De asemenea, urmărește-ne și pe Facebook.

Accesează secțiunea, comandă de pe site și fii al 10-lea client care primește un cadou-surpriză din partea noastră.

Vezi produsele din secțiunea cu titlurile reduse AICI

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara