Salvează generația următoare

Biserica este într-o cursă contra cronometru.

 Generația următoare este în pericol de a nu auzi Vestea Bună.

Mâine s-ar putea să fie prea târziu…!

Copiii și tinerii generației de azi aleg cu o rapiditate uimitoare dintre ofertele puse pe tavă de societatea noastră care este lipsită de frica de Dumnezeu și de conștiența valorile Sale. Biserica este, din punctul lor de vedere, un loc plictisitor, irelevant și imposibil de pătruns.

Prin oameni dedicați și pregătiți, biserica de azi poate pune în aplicare Planurile Împărăției. Pentru aceasta avem nevoie de biserici cu oameni dedicați, instruiți și care stau aproape în această misiune specială.

Campania pe care Alo!Copii și One Way Romania o întreprind prin întâlniri, conferințe, discuții cu lideri are un răspuns. De asemenea, încurajăm tânăra generație să citească, pentru ca astfel să crească în cunoștința Scripturii și să aibă parte de educație. Pentru cărți pentru copii, puteți vizita site-ul nostru AICI. De asemenea, blogul nostru (click AICI) conține articole diferite pe acest subiect.

Dacă vrei să afli mai multe informații, nu ezita să ne contactezi.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara