Rețeaua lucrătorilor cu copiii

În 2009, ca urmare a constatării unei realități triste pentru cei mai mulți lucrători cu copiii din România, care afirmau același lucru, indiferent de locația lor, că este dificil să întâlnești lucrători cu copiii în afara seminariilor și conferințelor naționale, care și așa sunt rare, s-a născut această rețea online. Inspirați de un proiect similar din Marea Britanie, Alo!Copii a creat rețeaua – COPIIICONTEAZĂ – special dedicată lucrătorilor cu copiii.

Pentru a avea acces la resurse trebuie să deveniți membru al rețelei.
Rețeaua este special concepută pentru lucrătorii cu copiii din biserici, organizații sau alte forme de activități care au ca scop evanghelizarea și ucenicizarea copiilor.

Accesul la această rețea este gratuit!

Nimic mai simplu să devii membru COPIIICONTEAZĂ:
1. Accesezi acest buton sau tastezi în browserul tău www.copiiiconteaza.ning.com
2. În câteva secunde te înscrii și mai apoi aștepți aprobarea administratorului de rețea.
3. Verifică emailul pentru a accesa linkul prin care ești acceptat în rețea.
4. Bucură-te de resurse gratuite, info despre evenimente de profil din țară, descoperă și alți lucrători cu copiii din comunitatea ta.
5. Contribuie cu idei, resurse, comentarii pentru diferitele evenimente, grupuri de discuție sau forum.

Copii_Conteaza_Transparent - Copy

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara