#1 Agenda 2019: Lecții biblice

#1 Agenda 2019: Lecții biblice

Cuvântul lui Dumnezeu este baza, nucleul a ceea ce are loc într-o întâlnire cu copiii. Aceste întâlniri pot fi întâlniri de școală duminicală, club biblic săptămânal, evenimente speciale, tabere etc. Una dintre activitățile cuprinse într-un program pentru copii (sau adolescenți) sunt lecțiile biblice. Învățătorul își stabilește un plan de lucrare și alege să prezinte copiilor Biblia conform unui plan de lecții.

Dacă comparăm paleta de opțiuni de manuale de lecții biblice de acum să zicem 10 ani, cu paleta de opțiuni din anul 2019, vedem că este foarte mare. Învățătorii nu pot decât să se bucure de numărul tot mai mare de materiale din care ei pot să aleagă în funcție de nevoile lor, de planul lor pentru anul respectiv, de tipul de întâlniri etc.

Știați că pe site-ul editurii One Way Romania (www.onewayromania.ro) există peste 25 de titluri de manuale de lecții biblice, atât manuale tipărite de editura One Way Romania, cât și o selecție de manuale de la alți producători în domeniu?

Vă punem la dispoziție o gamă mare de titluri pentru a vă fi cât mai ușor să vă faceți planul de lucrare, de lecții biblice pentru 2019. Mai jos găsiți câteva imagini ale acestor manuale de lecții, dar AICI puteți vizualiza toate titlurile.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara