Librăria părinților în Parcul copiilor din Timișoara

Librăria părinților în Parcul copiilor din Timișoara


Bine ai venit la Librăria părinților din cadrul proiectului Alo!Tata.

Te invităm să completezi întrebările și datele necesare pentru a participa la tombolă, unde poți câștiga un voucher de 50 lei care poate fi folosit doar în data de 14 mai 2017, în cadrul evenimentului din Parcul Copiilor, Timișoara. Cu acesta poți să-ți alegi orice de la stand (cărți pentru părinți, cărți pentru copii și alte surprize pentru copii).

Te rugăm răspunde la întrebările de mai jos:

Regulamentul:
  1. Pot participa toți cei care răspund la ambele întrebări și își lasă adresa de email și numărul de telefon (fie la stand, fie online). Fără aceste informații, talonul de participare este invalid și nu va fi introdus în urnă pentru extragere.
  2. Sunt 6 extrageri, din oră în oră. Câștigătorii vor fi informați prin SMS că au câștigat la numărul trecut în talon sau completat pe site-ul librăriei One Way Romania. Câștigătorii își pot revendica premiul doar pe parcursul zilei evenimentului din Parcul Copiilor (14 mai 2017).
  3. Ridicarea voucherelor se vor face la standul din parc pe baza dovezii mesajului primit prin SMS din partea echipei noastre.
  4. O persoană poate câștiga doar un singur voucher pe zi, indiferent de numărul de taloane depuse în urnă sau online.
  5. Voucherele pot fi folosite doar la standul One Way Romania din parc și nu pot fi convertite în bani sau alte bunuri sau servicii.
  6. Toate taloanele completate pe hârtie sau online se introduc în urnă în intervalul de timp în functie de ora la care a fost depus talonul, după care taloanele necâștigătoare nu mai pot participa la o altă extragere.
  7. Orice nelămuriri și neclarități pot fi rezolvate doar în ziua evenimentului din parc (14 mai 2017). Orice sesizări ulterioare zilei de 14 mai 2017 nu se primesc.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara