Lansare vol. IV Marea provocare

Lansare vol. IV Marea provocare

A fi învățător la școala duminicală sau la clubul biblic pentru copii de peste săptămână are provocările sale. Pasiunea pentru Evanghelie și iubirea față de copii se întrepătrund cu pregătirea temeinică a învățătorului, cu materiale și programe care să ofere soluții și alternative pentru învățător, pentru ca astfel munca să-i fie ușurată.

Ne bucurăm că și acest volum Marea provocare din seria „Copiii Împărăției” a văzut lumina tiparului, bucurând atât pe cei care au participat la lansare, cât și pe cei care au așteptat cu nerăbdare să fie disponibil pe site-ul nostru și l-au achizițioant.

Nici în acest volum nu lipsește concursul, de data aceasta intitulat „Concursul marii provocări”, activitățile de introducere, fișe de lucru, șabloane pentru versete și bineînțeles lecțiile biblice, care ne poartă prin minunata predică de pe munte a Domnului Isus.

Cu acest volum s-a încheiat și seria „Copiii Împărăției”, întregind astfel planul de lecții propus, care să asigure o continuitate pe parcursul a doi ani de zile. Planul conține și programele complete pentru sărbători din Sărbători fericite, vol. 1 (detalii AICI) și Sărbători fericite, vol. 2 (detalii AICI).
Planificare Copiii imparatiei

Volumele din seria „Copiii Împărăției” sunt: vol.I Fructe, nuci și alte roade care cresc (detalii AICI), vol.II Secretul eroilor (detalii AICI), vol.III Pășind cu înțelepciune (detalii AICI).

Mulțumim tuturor celor care au participat, pentru cuvintele de apreciere la adresa seriei „Copiii Împărăției”, pentru încurajarea de a continua această lucrare și pentru părtășia ce am putut-o avea împreună.

Domnul să vă dea împliniri sufletești și bucurii în lucrare!

Grup lansare Marea provocare

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara