Lansare a două noi titluri

Lansare a două noi titluri

Lansare Discovery

Bucurii și împliniri…

Lansarea a două titluri noi este motiv de bucurie, în care ne putem vedea cu lucrători și cei interesați în lucrarea cu copiii este un prilej de adevărată bucurie. Cum spunea cineva, „ne umplem de energie”, „ne revigorăm și prindem putere pentru a merge mai departe”. Bucuria este și mai mare când putem să aducem pe „masă” și resurse, care să le ușureze munca acestor lucrători dedicați.

Mai exact…

Jocuri la superlativ

În 2 aprilie ne-am bucurat împreună de anticiparea taberelor, care vor să vie în această vară. Ne-am gândit, am plănuit, am învățat și am studiat ce înseamnă taberele și, bineînțeles am pus mâna pe cele două titluri: Misiunea Discovery. O călătorie în viața apostolului Petru (răsfoiește AICI) și Jocuri la superlativ (răsfoiește AICI).

Misiunea DiscoveryAceastă vară, cu ajutorul manulului de tabără Misiunea Discovery. O călătorie în viața apostolului Petru, vom avea parte de o călătorie prin spațiu și o călătorie prin ceea ce înseamnă să fii un creștin veritabil cu bune și rele. Cele peste 300 de jocuri din Jocuri la superlativ ne vor fi o sursă inepuizabilă de idei de jocuri pentru activitățile cu copiii de acum înainte.

Domnul să vă țină sănătoși, plini de pasiune și elan, gata să pășiți dincolo de se vede. Mulțumim de participarea voastră la eveniment. Nu uitați că vă suntem alături!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara