Instruire pentru lucrătorii cu copiii

Echiparea – o poartă spre slujirea eficientă!

Programul național Alo!Copii derulează sesiuni de instruire pentru toți cei care doresc să se pregătească sau să se perfecționeze în lucrarea cu copiii.

Programul Alo!Copii a dezvoltat un program de formare bazat pe materiale consacrate și verificate, care îi va ajuta pe învăţătorii din biserica dumneavoastră să deruleze o lucrare cu copiii în activități gen –  club evanghelistic de copii, școala duminicală, tabere, etc. Resursele făcute disponibile prin editura One Way Romania completează strategia Alo!Copii de echipare a învățătorilor.

Programul de instruire, care a fost deja predat în rândul a 800 de lucrători cu copiii din România, este compus din două module și are ca obiectiv instruirea liderilor implicați.

De asemenea oferă șansa celor ce doresc să se implice în această lucrare să dezvolte abilități necesare şi să acumuleze cunoștințe utile în ce privește lucrul cu copiii. Programul de instruire constă în două module ce cuprind mai multe sesiuni de lucru. Fiecare modul poate fi susținut în două zile de weekend (vineri și sâmbătă). Cele două module însumează 32 de ore de instruire.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul www.alocopii.ro

Logo Alo!Copii

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara