Lansare vol.4 seria Copiii Împărăției

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lansare vol.4 seria Copiii Împărăției

5 martie 2016 @ 8:00 - 13:00

Ne bucurăm să putem lansa vol.4 – și ultimul – din seria „Copiii Împărăției. A fost o aventură minunată, în care ne-am bucurat să putem pune la dispoziția lucrătorilor, liderilor și învățătorilor din toată țara o serie de lecții complete, creative, pline de profunzime și învățături, create pe înțelesul copiilor și ușor de folosit de către cei care folosesc acest material.

În cadrul acestei întâlniri ne vom „delecta” cu vol. 4 „Marea provocare” și vom povesti cum ne-au fost de folos celelalte volume din această serie.

Aventura a luat sfârșit, însă nu au luat sfârșit planurile noastre. Editura One Way vă pregătește în continuare materiale, resurse, idei, care să vă fie de un real ajutor în lucrarea minunată pe care o desfășurați!

Mulțumim că ne faceți părtași la lucrarea voastră!

 

Detalii

Data:
5 martie 2016
Timp:
8:00 - 13:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
www.onewayromania.ro

Organizator

Alo!Copii Romania
Telefon:
0734809000
Email:
contact@onewayromania.ro
Sit web:
www.onewayromania.ro

Loc de întâlnire

Aletheia
România + Harta Google
IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara