Donăm pentru tabere

Tabara

Parte din programul național de evanghelizare a copiilor „Alo!Copii” este să organizeze tabere evanghelistice pentru copii. Credem că taberele sunt foarte importante pentru copii. Există un număr imens de mărturii ale personelor acum adulte, care spun ce efect bun au avut taberele asupra lor, că este locul unde L-au cunoscut pe Dumnezeu, că este locul unde au găsit alinare, liniște și pace, locul unde s-au distrat cum nu se mai distraseră până atunci etc.
Bineînțeles, nu toți copiii își permit să meargă într-o tabără.

De aceea, One Way Romania dorește să ajute în acest sens, donând

5.00 lei

pentru fiecare manual de tabără publicat și vândut în toată țara!

Fiecare manual de tabără al editurii One Way Romania, pe care îl achiziționați, va da șansa unor copii, care nu-și permit, să meargă vara aceasta într-una din taberele Alo!Copii. Dacă doriți să aflați mai multe despre taberele Alo!Copii și cum puteți sprijini financiar copiii, vizitați www.alocopii.ro/invatatori.

Campania se desfășoară pe perioada 01 februarie – 15 iulie 2016.

Împreună putem să avem un impact în viața copiilor!

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara