Corabia fantastică a lui Noe

Corabia fantastică a lui Noe

Vă sugerăm un produs unic: Corabia fantastică a lui Noe.

Ce găsiți în ea…

În această corabie copiii vor putea să retrăiască aceasta povestire biblică atât de cunoscută. Corabia se desface în așa fel încât vor descoperi tot mai multe încăperi cu surprize. De asemenea îi au pe Noe, soția lui și ai multe animale din carton, frumos colorate, cu picior pentru a putea sta în poziție verticală, astfel încât Noe să se poată „plimba” prin corabie să „verifice” animalele.

Această corabie fantastică a lui Noe este cadoul pe care niciun copil nu-l va uita, un cadou care îi va folosi imaginația și, de ce nu, este o alternativa la jocurile pe calculator.

Pentru alte detalii și comenzi, click  AICI.

Video de prezentare: click pe link> Arca_lui_Noe

Arca lui Noe

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara