Ce este Paștele?

Câteva păreri ale unor tineri:

„O sarbatoare in care familia este mai unita ca niciodata si petrec timp frumos impreuna.”

„Pastele inseamna Invierea Domnului. Nu e nimic original. Daca intrebi un copil ce inseamna Pastele, cu siguranta va spune ca “vine iepurasul si aduce cadouri”.

„Pentru mine, Pastele ca o sarbatoare religioasa ineamna cea mai importanta sarbatoare deoarece are o semnificatie unica.
Nu stiu daca tine cineva cont de asta pentru ca pentru persoanele din ziua de azi inseamna o oportunitate de a petrece si de a manca pana intra in coma, uitand de adevarata semnificatie a acestei sarbatori. Oamenii omoara animale(miei), vopsesc oua in toate culorile( cu toate ca simbolul era numai rosul deoarece sangele varsat de Iisus pe oua nu era albastru sau galben) si se dau drept crestini tinand post dar injurand cat ii tine gura.”

Păreri preluate de pe site-ul tpu.ro.

Dar iată ce spun Dani și Lili despre Paște:

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara