#3 Agenda 2019: Perfecționarea învățătorilor

#3 Agenda 2019: Perfecționarea învățătorilor

Pregătirea continuă a învățătorilor este deosebit de importantă. Atât a celor nou-veniți în echipă, cât și a celor cu „vechime”. 

Știți cine organizează conferințe sau seminarii de instruire? V-ați făcut planul pentru pregătirea echipei voastre?

AICI găsești articolul despre punctul nr. 1 din Agenda 2019 despre lecțiile biblice.

Echipa de învățători dintr-o biserică este în continuă schimbare, datorită împrejurărilor și schimbărilor din viața acestora, în special dacă aceștia sunt tineri. De aceea, echipa trebuie instruită în permanență.

Conferințele sau seminariile de pregătire sunt o ocazie deosebită în care învățătorii să deprindă noi abilități, să afle noi metode de predare, să își îmbogățească cunoștințele teoretice cu privire la dezvoltarea copiilor, dezvoltarea credinței, familie etc.

Unele dintre organizațiile principale la nivel național le puteți vedea mai sus. Cunoașteți și alte lucrări care participă activ în acest domeniu al lucrării cu copiii? Scrieți-le în câmpul de comentarii – vor fi informații valoroase pentru ceilalți lucrători din țară care citesc acest articol.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IMG_7645.jpg

„Materialele folosite ne-au fost de un real ajutor – foarte bine structurate. Chiar dacă erai începător nu aveai cum să nu te descurci! Colaborarea pot să spun că până acum a fost una mai mult decât excelentă!”

DSC01522.jpg

„Diversitatea și calitatea lucrurior găsite pe acest site a fost motivul pentru care l-am vizitat mereu. Resursele găsite aici m-au ajutat să dau premii frumoase în cadrul grupelor de copii, dar și cadouri potrivite pentru cei dragi.”

Phone: 0734 809 000
Bulevardul Dr. Iosif Bulbucă nr.15, Timișoara